TOP 5 Shows

    
Hey:) Dnes tu máme s Janey tipy na seriály. Kdo hledá nějaký super seriál, tak se určitě koukněte na celý článek. Máme tu 5 seriálů, které sledujeme a které podle nás stojí za to shlédnout. 
Některé seriály možná sledujete, některé možná znáte. Pokud je podle vás nějaký seriál o ničem, tak si první přečtěte o čem je, třeba vás začne bavit:) Sledujeme spoustu seriálů, ale vybrali jsme 5. 
Pochybujeme, že by vás tento článek bavil, kdyby tu bylo hodně seriálů:) Možná uděláme part 2.
Seriály jsou v celém článku:)
 01. Pretty Little Liars
Seriálem č. 1 je Pretty Little Liars ( v češtině Prolhané krásky).
Seriál se odehrává ve městečku Rosewood v Pensylvánii. Příběh je o 5 středoškolačkách Arii Montgomeryové (Lucy Hale), Spencer Hastingsové (Troian Bellisario), Emily Fieldsové (Shay Mitchell), Hanně Marinové (Ashley Benson) a Alison DiLaurentisové (Sasha Pieterse). Poslední večer před tím, než nastoupí po prázdninách do školy si uspořádají párty ve stolodě Spencer Hastingsové. Holky se v noci probudí a zjistí, že velitelka jejich party Alison zmizela. Po roce se najde její tělo a v tu chvíli holkám začnou chodit sms od člověka, který se podepisuje -A. První si myslí, že je to Alison, jenže Alison je přece mrtvá! Holky zjišťují pravdu o smrti Alison a mezitím pomalu odhalují indentitu tajemného -A. -A jim ale jejich cestu komplikuje, vydírá je a stalkuje. Kdo je ve skutečnosti -A? To zjistíte v seriálu.

02. Teen Wolf
 
 Seriálem č. 2 je Teen Wolf (v češtině Vlčí mládě)
Teen Wolf je seriál, který se týká hlavně Scotta McCalla (Tyler Posey) a jeho kamaráda Stilese Stilinkiho (Dylan O'Brien). Stilesův otec je šerif. Jednoho večera se Stiles se Scottem rozhodnou, že půjdou do lesa, aby našli vraha, kterého hledá jeho otec a policie. Místo toho, ale Stiles uvidí auto svého otce a tak se vydají na útěk. Bohužel Scott zakopne a uvidí vlka. Tenhle vlk ho kousne, ale Scott to přežije. Ošetří si ránu a bude v pořádku. Druhý den začne lépe slyšet a být lepší ve všem co dělá. Zjistí, že se s ním něco děje. Zjišťuje, že Vlk, který ho pokousla je Derek Hale. Derek Hale je jeden z místních vlkodlaků. Derek Scotta proměnil a Scott začíná žít s tím, že je stejně jako Derek vlkodlak.
(Podle rozdělení, mají vlkodlaci různé zbarvení očí.)

03. Scream Queens
Seriálem č. 3 je Scream Queens.
Scream Queens se odehrává na Wallacské univerzitě. Zaměřuje se na sesterství Kappa, kterému vede Chanel Oberlinová (Emma Roberts). Sestry, které jsou v Kappě se jmenují podle Chanel a každá má své číslo. Chanel #2 (Ariana Grande) , Chanel #3 (Billie Lourd) a Chanel #5 (Abigail Breslin). Kappa Kappa Tau ohrožuje děkanka Munschová (Jamie Lee Curtis), která nesnáší Chanel a snaží se sestrestvo uzavřít. Děkanka rozhodne, že ve školní rok 2015 Kappa musí přijmout každého adepta, který se rzohodne přidat se ke Kappě. Ke Kappě se přidá Grace Gardner (Skyler Samuels), Hester Ulrich (Lea Mitchelle), Zayday Williams ( Keke Palmer) a další. Kappa má svá tajemství. Před 20 lety se tam stala vražda. S novým příchodem adeptů do Kappy vrah v kostýmu školního maskota Red Devil (červený ďábel) začíná opět vraždit a neskončí dokud všichni v Kappě nezemřou.

04. the Vampire Diaries
 
 Seriálem č. 4 je the Vampire Diaries (v češtině Upíří deníky).
the Vampire Diaries se odehrává v malém městečku Mystic Falls. V Mystic Falls žije obyčejná holka Elena Gilbertová (Nina Dobrev) s bratrem Jeremym. (Steven R. McQueen). Eleně a Jeremymu zemřeli rodiče při autonehodě, takže se o ně stará jejich teta Jenna. Elena ve škole potká nového studenta Stefana Salvatore (Paul Wesley). Bratr Stefana se jmenuje Damon Salvatore (Ian Somerhalder). Stefan není obyčejný kluk jak si Elena myslí. Stefan je totiž upír. Seznámil se s Elenou jen kvůli tomu, že je úplná kopie holky, s kterou kdysi dávno chodil. Tahle holka se jmenuje Katherine Pierceová. Stefan měl podezření, že je to Katherine, který by měla být už dávno mrtvá. Stefan zjišťuje, že Elena pravdu není Katherine, protože je upřímnější, hodnější a laskavější. Později se oba bratrové do Eleny zamilují a bojují o ni proti sobě, protože oba kdysi dávno chodili s Katherine Pierseová.

05. Eye Candy
Seriálem č. 5 je Eye Candy.
Tenhle seriál byl ukončen.
Seriál se odehrává v New Yorku, kde žije mladá Lindy Sampson (Victoria Justice). Na doporučení své kamarádky Sophie Preston (Kiersey Clemons) vyzkouší internetovou seznamku Flirtual. Sophie jí dá přezdívku Eye Candy, kterou bude mít na Flirtual. Lindy se seznámí s člověkem, kterého podezřívá, že je stalker. Ten večer začně Lindy psát anonym, který měl s Lindy rande přes Flirtual. Lindy si uvědomí, že její podezření je skutečné. Tenhle člověk je opravdu stalker a sleduje Lindy. Napíchl kamery na ulici a všude ji sleduje, dokonce i u ní doma. Ve stejně době v ulicích Manhattanu řadí sériový vrah. Lindy zjistí, že tenhle vrah je ve skutečnosti ten samí člověk, který ji sleduje. Rozhodne se, že se svými hackerskými kamarády vraha dopadne.

Žádné komentáře:

Okomentovat